Skatteparadiser vil samarbeide

27/05/2018

e24 skriver at en rekke skatteparadiser som står under britisk overhøyhet, lover å samarbeide tettere med myndighetene i London for å bekjempe skattesvindel. Storbritannia kaller løftet en stor seier.

Anguilla, Bermuda, De britiske Jomfruøyene, Montserrat og Turks- og Caicosøyene har gått med på en sterk utvidelse av retten til innsyn i bankkontoer. Dermed øker sjansen for å finne ut om penger er unndratt skatt, het det i en kunngjøring torsdag.

– Dette innebærer et betydelig framskritt i arbeidet for å bekjempe ulovlig finansiell virksomhet. Det setter en ny global målestokk for kampen mot skatteunndragelse, sier den britiske finansministeren George Osborne.

Les mer på e24.no.

Vi bistår klienter over hele landet.

John aage hvardal 2020

Vi bistår deg med skatt og transaksjoner

Vår corporateavdeling bistår private og virksomheter ved alle typer transaksjoner eksempelvis ved salg av virksomhet og aksjer, fusjoner, fisjoner, omdannelser. Videre besitter vi solid kompetanse innen generell og spesialisert forretningsjus, og bistår med å utarbeide standardavtaler og spesialtilpassede avtaler innen kjøp og salg av varer og tjenester, samt av vi bistår ved forhandlinger og tvisteløsning.
Våre advokater