Tar grep for å bli kvitt stempel som skatteparadis

27/05/2018

e24 skriver at myndighetene i Luxembourg nå vurderer å offentliggjøre bankinformasjon for utenlandske selskap – informasjon som pr. i dag er konfidensiell.

Luxembourg er under press, etter at finans- og gjeldskrisen i Europa har satt et nytt og hardere fokus på å slå ned på skatteflyktninger, skatteunndragelser og bankboksselskaper.

Finansminister i Luxembourg, Luc Frieden, sier at landet nå er villig til å utvide antall kontoer tilgjengelig i en ny informasjonsutvekslingsavtale mellom USA og EU, til også å gjelde multinasjonale selskaper med konti i Luxembourg.

– Vi er komfortable med å dele informasjon om multinasjonale selskaper, i tillegg til individuelle personer, sier finansministeren til Financial Times.

Les mer på e24.no.

Vi bistår klienter over hele landet.

John aage hvardal 2020

Vi bistår deg med skatt og transaksjoner

Vår corporateavdeling bistår private og virksomheter ved alle typer transaksjoner eksempelvis ved salg av virksomhet og aksjer, fusjoner, fisjoner, omdannelser. Videre besitter vi solid kompetanse innen generell og spesialisert forretningsjus, og bistår med å utarbeide standardavtaler og spesialtilpassede avtaler innen kjøp og salg av varer og tjenester, samt av vi bistår ved forhandlinger og tvisteløsning.
Våre advokater