• Hovedside>
  • Nyheter>
  • Panama Papers: Kommentar fra skattedirektør Hans Christian Holte

Panama Papers: Kommentar fra skattedirektør Hans Christian Holte

30/09/2018

I et innlegg publisert i Aftenposten 24.mai kommer skattedirektør Hans Christian Holte med kommentarer om Panama Papers.

Her uttaler han at det ikke er avdekking av enkeltsaker som vil bringe inn mest penger til felleskassen, men at «Panama Papers gir oss hard valuta for arbeidet om åpenhet i transaksjoner.»

Les hele innlegget på aftenposten.no.

Codex Advokat har lang erfaring med å yte bistand i skattesaker herunder anmodninger om frivillig retting og skatteamnesti. Vi har også god kontakt med de fleste aktuelle utenlandske bankene.

Vi minner om at frivillig retting / skatteamnesti også kan søkes om av næringsdrivende og selskap. Det kan også søkes om frivillig retting / skatteamnesti for formue og inntekter i Norge.

Vi bistår klienter over hele landet.

John aage hvardal 2020

Vi bistår deg med skatt og transaksjoner

Vår corporateavdeling bistår private og virksomheter ved alle typer transaksjoner eksempelvis ved salg av virksomhet og aksjer, fusjoner, fisjoner, omdannelser. Videre besitter vi solid kompetanse innen generell og spesialisert forretningsjus, og bistår med å utarbeide standardavtaler og spesialtilpassede avtaler innen kjøp og salg av varer og tjenester, samt av vi bistår ved forhandlinger og tvisteløsning.
Våre advokater