Johnsen: - Nå er det tid for action

04/07/2012

– Nå er det tid for action, uttalte finansminister Sigbjørn Johnsen til forsamlingen som hadde møtt opp utenfor Finansdepartementet for å overrekke 38 582 underskrifter fra nordmenn som krever at det innføres regler som forhindrer at norske selskaper unndrar skatt i utviklingsland.

Frivillighetsorganisasjonene Kirkens Nødhjelp og Changemaker har jobbet med underskriftskampanjen de siste to år. Johnsen uttalte at Norge har et mål om å innføre et slikt regelverk innen 1.januar 2014 – primært gjennom et EU-direktiv, men dersom dette tar for lang tid vil Norge innføre slike regler på egen hånd i første omgang.

Les mer på e24.no.

Vi bistår klienter over hele landet.

John aage hvardal 2020

Vi bistår deg med skatt og transaksjoner

Vår corporateavdeling bistår private og virksomheter ved alle typer transaksjoner eksempelvis ved salg av virksomhet og aksjer, fusjoner, fisjoner, omdannelser. Videre besitter vi solid kompetanse innen generell og spesialisert forretningsjus, og bistår med å utarbeide standardavtaler og spesialtilpassede avtaler innen kjøp og salg av varer og tjenester, samt av vi bistår ved forhandlinger og tvisteløsning.
Våre advokater