Molde-direktør kritiseres

14/01/2018

Det har nylig versert rykter om at Ole Gunnar Solskjær, manager i Molde, er aktuell som ny manager for Aston Villa. Lørdag ble det kjent at Solskjær skal ha vært i Birmingham for å snakke med Aston Villa fredag, og i denne forbindelse skal en av Moldes viktigste samarbeidspartere, Kjell Inge Røkke, ha ønsket svar på spørsmål fra Solskjær. Aker valgte kort tid etterpå å trekke seg ut av Molde etter årets sesong.

Samme dag holdt Molde-direktør Tarje N.Jacobsen og manager Ole Gunnar Solskjær pressekonferanse for å informere om videre samarbeid, men kun timer senere valgte Jacobsen å gjengi deler av det som skal ha vært en fortrolig samtale mellom han og Solskjær i media.

Arbeidsrettsadvokat John Aage Hvardal i Codex Advokat Oslo AS sier at lojalitetsplikten først og fremst er knyttet opp mot arbeidstaker, men at grove overtramp også kan få konsekvenser for arbeidsgiver.

– Dersom arbeidsgiveren begår et vesentlig brudd på lojalitetsplikten kan det i ytterste konsekvens gi grunnlag for at arbeidstakeren kan heve arbeidskontrakten og gå på dagen, sier John Aage Hvardal.

Les mer i VG.

Vi bistår klienter over hele landet.

John aage hvardal 2020

Vi bistår deg med skatt og transaksjoner

Vår corporateavdeling bistår private og virksomheter ved alle typer transaksjoner eksempelvis ved salg av virksomhet og aksjer, fusjoner, fisjoner, omdannelser. Videre besitter vi solid kompetanse innen generell og spesialisert forretningsjus, og bistår med å utarbeide standardavtaler og spesialtilpassede avtaler innen kjøp og salg av varer og tjenester, samt av vi bistår ved forhandlinger og tvisteløsning.
Våre advokater